Perne Alaptare

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre
Perna de alăptare din bumbac Happy Hug cu țesătură densă ranforce, oferă un confort deosebit. Datorită rezistenței și calității ridicate a țesăturii și imprimării, poate fi folosită o perioadă lungă de timp fară a-și modifica culorile sau caracteristicile, în condițiile respectării instrucțiunilor de utilizare și întreținere.

Perna de alăptare este un produs  care asigură confortul în timpul gravidității și alăptării. Perna poate fi folosită încă din luna a șasea de sarcină, ajutând mama să aibă un somn liniștit și sănătos.

După nașterea bebelușului, perna devine o parte constantă în procesul de alăptare, alăptarea devenind  comodă și plăcută. Perna permite așezarea copilului într-o poziție corectă în timpul alăptării, eliberând brațele și reducând încordarea coloanei vertebrale, precum și durerile mușchilor spatelui.

Perna nu este doar o pernă pentru alăptare, ea însoțește copilul până în jurul vârstei de 1 an, astfel de la 3-4 luni poate fi sprijin pentru cățărare și peste 6-7 luni este suport pentru o poziție corectă atunci când bebe stă în șezut și se joacă.

Husa pernei este confecționată din bumbac 100% și vine într-o gamă variată de culori cu diverse imprimeuri vesele, specifice produselor Happy Hug.

Perna este complet dehusabilă, iar husa se spală ușor la mașînă de spălat, cu centrifugare;

Umplutura din fibre de silicon neutru, hipoalergenice reprezintă prima alegere pentru înlocuirea umpluturilor obişnuite precum şi pentru a fabrica produse decalitate deosebită.
Avantajele umpluturii siliconizate hipoalergice din poliester 100% tip biluţe marca SuperBall®️:
caracter pronunţat hypoalergenic – certificare absenţa substanţelor periculoase OEKO-TEX®️ 100 (clasa I)
- grad de elasticitate foarte bun
- durată foarte mare de utilizare
- asigură o deosebită permeabilitate a aerului
- asigură efectul de micro masaj prin mişcare
- se spală în maşinile de spălat
- ajută la reducerea sforăitului
- lavabilă la temperatură foarte înaltă 95 °C
- permite înălbirea

Perna de alăptare fiziologică Happy Hug este produsă din materiale perfect sigure, conforme cu standardele de siguranță OEKO-TEX 100.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!