Informatii produse

În acest post o să vă povestesc despre certificările materialelor si accesoriilor folosite la fabricarea produselor Happy Hug.
Happy Hug lucrează cu materiale certificate OEKO-TEX® –Certificatul atestă faptul că atât în materiile prime utilizate cât şi în procesul de producţie nu sunt utilizate:substanţe interzise de lege( coloranţi cancerigeni),substanţe chimice reglementate prin lege (formaldehida, metale grele), substanţe chimice cunoscute ca fiind periculoase pentru sănătate (dar nereglementate încă prin lege – pesticide, coloranţi alergeni). Printre avantajele aplicării etichetei OEKO-TEX® se pot enumera: transparenţa, securitatea produselor, satisfacerea cerinţelor consumatorilor prin creşterea gradului de încredere în produsul cumpărat .
Chinga si şnururile folosite sunt în conformitate cu standardul de calitate SR EN ISO 9001: 2008.
Tridentii, cataramele, agrafele folosite sunt Duraflex, certificate conform standardului EN394:1993 EN ISO 12402-8.
Ața folosită corespunde standardului OEKO-TEX 100 Clasa I - articole pentru bebelusi si copii in varsta de pana la 3 ani, precum şi ISO 17050-1.
De asemenea, toate produsele noastre sunt realizate de către personal calificat, cu vechime în confecții textile, pe mașini industriale de ultimă generație, sub atenta supraveghere a unui consultant babywearing certificat.
Așadar, toate materialele si accesoriile folosite de noi in acest moment la fabricarea produselor Happy Hug sunt de cea mai bună calitate si sunt certificate pentru siguranță, iar personalul dispune de cea mai bună calificare.
Toate produsele Happy Hug sunt in conformitate cu SR EN 13209-2:2016 si sunt certificate  pentru calitate si siguranță conform ISO 9001:2008. De asemenea, sunt considerate "hip-healthy", de către IHDI (International Hip Dysplasia Institute).

http://hipdysplasia.org/developmental-dysplasia-of-the-hip/prevention/baby-carriers-seats-and-other-equipment/hip-healthy-products/