Informatii livrare

Costurile de livrare

Ne bucuram ca ai ales Happy Hug, asa ca iti oferim transport gratuit în Romania la achizitia unor produse ce depasesc suma de 300 de lei.
Daca pretul achizitiei tale nu depaseste suma de 300 de lei, vi se va adauga automat la comanda un cost aditional de transport.
*de la aceasta oferta fac exceptie retailerii Happy Hug si situatiile in care produsele achizitionate sunt la preturi promotionale personalizate.
 

Modalitatea de livrare

Stim ca astepti cu nerabdare produsele, iar daca ai reusit sa plasezi comanda pana la ora 13 vei primi coletul chiar si in aceiasi zi daca esti din Ploiesti, sau a 2-a zi pentru celelalte orase din tara (cu exceptia zilelor de sambata si duminica, cand nu se fac livrari). Stai linistit, în momentul în care coletul este expediat vei fi notificat;
Produsul comandat de catre tine este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid puse la dispozitie de compania Fan Courier.
Poti verifica oricand statusul pachetului, codul AWB, accesand site-ul firmei de curierat.
In cazul in care agentul companiei de curierat nu te gaseste la adresa specificata, se va face o noua incercare de livrare. In momentul in care ai plasat o comanda, vei avea obligatia de a ridica coletul, comanda plasata pe site fiind echivalentul unui contract de vanzare cumparare.
Plata se face in sistem ramburs; aceasta va fi efectuata in momentul primirii coletului, direct la curier.