Termeni si Conditii

Site-ul happyhug.ro este proprietatea exclusiva a societatii S.C. ASTEC CLUB S.R.L.
Pentru a evita orice neintelegeri este important sa cititi cu atentie sectiunea ”Termeni si conditii” a site-ului happyhug.ro. Achizitionarea unor produse Happy Hug si vizitarea site-ului implica acceptarea tacita a acestora.

 

Mentiuni

Produsele Happy Hug existente pe site sunt originale. Acestea au fost testate astfel incat sa corespunda standardelor de calitate si nu prezinta defecte.
Se poate intampla ca, in functie de setarile de culoare ale monitorului, sa existe mici diferente intre culorile afisate de monitor si culorile produsului in realitate.
SC ASTEC CLUB SRL nu este responsabila de accidentele survenite ca urmare a folosirii incorecte a produselor oferite spre vanzare.


Conditii de vanzare

Plasarea unei comenzi semnifica intentia dumneavoastra de a cumpara un produs si este supusa termenilor si conditiilor prezentati.
Toate comenzile sunt supuse conditiei disponibilitatii, precum si a confirmarii pretului acestora.
Orice expediere poate varia in functie de disponibilitatea si sub rezerva oricaror intarzieri datorate serviciului de curierat/ postal sau de forta majora, pentru care SC ASTEC CLUB SRL nu este responsabila.
* Voucherele Happy Hug nu sunt combinabile. In conditiile in care detineti mai multe vouchere Happy Hug,  nu le puteti utiliza concomitent, in caz contrar, comanda poate fi supusa anularii.


Conditii de returnare a produsului

Scopul nostru este ca toti clientii Happy Hug sa fie pe deplin multumiti de alegerea facuta.
Returnare / rambursare in situatia in care produsul nu este defect:
Daca se intampla sa nu fiti 100% satisfacut de produsele achizitionate, acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, nedeteriorate si fara urme de utilizare, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv¸ conform OUG 34/2014. Daca nu este posibila returnarea in ambalajul original, acesta poate fi trimis intr-un alt ambalaj, dar care sa pastreze integritatea produsului.
Returnarea produselor se va face folosind orice serviciu de curierat aflat la dispozitie. Transportul este suportat de către dumneavoastra in calitate de cumpărător.
Solicitarea inlocuirii unui produs achizitionat de pe site-ul happyhug.ro :
In calitate de client, puteti solicita inlocuirea produsului achizitionat cu un altul intr-un termen de 48 de ore calculat din momentul in care comanda initiala a ajuns la dumneavoastra. Noul produs ales de dumneavoastra va fi expediat dupa ce produsul returnat ajunge in posesia noastra. Costurile suplimentare privind diferenta de pret sau transportul vor fi suportate de catre dumneavoastra.
In situatia in care SC ASTEC CLUB SRL nu va putea inlocui produsul cu un altul, pretul de achizitie va va fi rambursat intr-un termen de 14 zile din momentul restituirii produsului. Suma rambursata nu poate include si cheltuielile de transport.
Restituire / rambursare in cazul unui produs defect:
In situatia in care produsul achizitionat de catre dumneavoastra prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs fara defecte, in limita stocului disponibil, ca urmare a unei notificari scrise catre SC ASTEC CLUB SRL intr-un termen de 48 de ore din momentul descoperirii defectului. Daca SC ASTEC CLUB SRL nu poate inlocui produsul cu unul identic, iar cumparatorul nu doreste sa aleaga un alt model in cuantumul aceleiasi sume, se va restitui contravaloarea produsului achizitionat.
 
SC ASTEC CLUB SRL isi rezerva dreptul de a refuza restituirea anumitor produse atunci cand:
- termenul de returnare a fost depasit
- produsul prezinta urme de folosire sau deteriorare, nu este ambalat conform si nu poate fi revandut sau nu este insotit de dovada achizitiei (factura fiscala)
 
Indiferent de motivul returnarii produsului, livrarea se va face la urmatoarea adresa:
SC. ASTEC CLUB SRL
Romania, 100365 PLOIESTI, PRAHOVA, STR. TEMISANA NR. 16B
Pentru intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati: contact@happyhug.ro
 

Garantia produselor

Toate produsele Happy Hug au un termen de garantie de 1 an impotriva defectelor de fabricatie.
Acestea sunt de calitate superioara, conform standardelor de calitate si siguranta. In situatia in care sunt identificate anumite defecte la nivel de fabricatie, va rugam sa ne scrieti pe adresa de contact in vederea solutionarii problemei.
De asemenea, in cazul produselor realizate din material tesut, nu reprezinta defecte si nu sunt acoperite de garantie posibilele scamoseri sau noduri mici in tesatura.
Cataramele defecte si orice alt sistem de fixare si prindere pot fi inlocuite, daca acestea s-au deteriorat fara a fi obiectul unui accident.
Cusaturile sunt atent realizate, insa in situatia in care observati modificari la nivel de structura ca urmare a desprinderii cusaturilor, va rugam sa ne scrieti pe adresa de contact.
Garantia nu acopera situatiile in care produsul a fost folosit incorect si neconform instructiunilor de utilizare, acesta a suferit modificari improvizate sau adaugiri. De asemenea, garantia nu acopera produsul in situatia in care acesta a fost achizitionat second-hand.
In situatia unei comenzi pentru conversie speciala, garantia nu acopera niciun risc potential cu privire la defecte de siguranta sau de calitate ale materialului trimis de dumneavoastra.
Drepturi de autor
Orice date si informatii continute  pe site-ul happyhug.ro sunt proprietatea SC ASTEC CLUB SRL si se afla sub incidenta Legii privind dreptul de autor. Informatiile si/sau logo-ul pot fi folosite numai cu acordul scris al societatii.
 Protectia datelor cu caracter personal
Politica noastra de protectie a datelor personale care prevede felul in care vor fi utilizate informatiile oferite de catre dumneavoastra poate fi gasita AICI. Folosirea acestui site semnifica acordul dumneavoastra si garanteaza exactitatea tuturor datelor oferite de dumneavoastra.
Litigii
Orice litigiu aparut intre SC ASTEC CLUB SRL si clientii sai poate fi rezolvat in principiu pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta de solutionare a conflictului revine instantelor de judecata de pe raza teritoriala unde SC ASTEC CLUB SRL are sediul social, respectiv Ploiesti, Prahova.